دیپلماسی نفتی ایران تأثیرش را گذاشت؛ آمریکا سراغ ذخایر استراتژیک خود می رود +سند
بی بی سی فارسی
خبر سازان
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید امیدواریم در خدمت رسانی به شما دوست گرامی کوشا باشیم این وبلاگ به طور هوشمند تبادل لینک میکند اگر مایلید لینک کنید به تبادل لینک هوشمند رفته و ما را با این ادرس و عنوان بی بی سی نیوز لینک کنید. نظر یادتون نره.با عرض معذرت بعضی مطالب در سایت نمایش داده نمی شود.اگر پیگیر مطلب خواصی هستید میتونید با مراجعه به این سایت مطلب مورد نظرتونو پیدا کنید با تشکر مدیریت سایت:نادیا
آخرین مطالب
نويسندگان
دیپلماسی نفتی ایران تأثیرش را گذاشت؛ آمریکا سراغ ذخایر استراتژیک خود می رود +سند
وزیر دارایی آمریکا: تلاش می کنیم آسیبی را که ایران به بازار جهانی نفت وارد کرده است، به حداقل برسانیم. باید این آسیب ها را تحمل کنیم و گرنه دچار آسیب های بزرگتری می شویم!

جام نیوز: با عمیق تر شدن آثار تحریم نفتی ایران علیه اروپا که به افزایش قیمت جهانی این ماده استراتژیک انجامیده است، وب سایت بی بی سی فارسی (BBCPersian) شنبه 25فوریه (6 اسفند) خبر داد: «دولت آمریکا در حال بررسی بهره برداری احتمالی از ذخایر استراتژیک نفت خام ایالات متحده، برای مقابله با اثر منفی قطع صادرات نفت خام ایران بر بازارهای جهانی است.»
بنا بر این گزارش، "تیموتی گایتنر" (TimothyGeithner) وزیر دارایی ایالات متحده آمریکا روز جمعه در گفتگو با شبکه تلویزیونی "سی.ان.بی.سی" (CNBC.TV) اظهار داشت: «بهره برداری از ذخایر استراتژیک آمریکا به شرایط خاصی نیاز دارد و دولت باراک اوباما در حال بررسی دقیق آن است.»
وی با اشاره به افزایش بهای نفت خام در بازارهای جهانی گفت: «به طور مشخص ایران می تواند آسیب زیادی را به اقتصاد جهانی وارد کند.»
وزیر دارایی آمریکا از در دست اقدام بودن راهکارهایی برای رهایی از این مخمصه خبر داد و عنوان نمود: «تلاش می کنیم آسیبی را که ایران به بازار جهانی نفت وارد کرده است، به حداقل برسانیم و اطمینان حاصل کنیم که منابع جایگزینی مانند عربستان سعودی و دیگر کشورها وجود دارند تا کمبود ناشی از قطع صادرات نفت ایران را جبران کنند. این بخش مهمی از استراتژی ماست. باید این آسیب ها را تحمل کنیم و گرنه دچار آسیب های بزرگتری می شویم. دستیابی ایران به سلاح اتمی [!] ثبات منطقه، بازار نفت و اقتصاد جهانی را بر هم خواهد زد.»
شبکه بی بی سی در ادامه این خبر خاطرنشان کرد: «همزمان با افزایش بهای نفت و گران شدن قیمت بنزین در آمریکا، جمهوری خواهان با انتقاد از اوباما، سیاست او در محدود کردن اکتشاف منابع جدید نفت و گاز و مخالفت با احداث خط لوله نفتی "کی.استون.اکس.ال" (Keystone.XL) از کانادا را مورد انتقاد قرار داده اند. در هفته گذشته، بهای بنزین در آمریکا به طور متوسط 9 سنت افزایش داشته و به بیشتر از 3 دلار و 65 سنت در هر گالن رسیده است. کارشناسان می گویند قیمت بنزین ممکن است تا اردیبهشت از 4 دلار و 25 سنت فراتر رود. این رقم تقریبا دو برابر بهای بنزین در زمان پیروزی باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 است و با توجه به نزدیک بودن انتخابات سال 2012، مشاوران اوباما نگران تأثیر منفی آن بر ادامه حضور او در کاخ سفید هستند.»

بی بی سی فارسی با اشاره به تأثیر دیپلماسی نفتی ایران بر انتخابات آمریکا، اضافه کرد: «باراک اوباما در پاسخ به انتقادهای رقبای جمهوری خواه خود درباره گران شدن بنزین، انتقادهای آن ها را زیر سؤال برد. در حالی که "نیوت گینگریچ" از داوطلبان نامزدی حزب جمهوری خواه گفته است که بهای بنزین باید دو تا دو و نیم دلار در هر گالن باشد، آقای اوباما گفت که هیچ راه حل جادویی برای پایین آوردن بهای بنزین وجود ندارد؛ نفت در بازار جهانی خرید و فروش می شود. امسال هم مانند سال گذشته، بی ثباتی در خاورمیانه علت افزایش بهای آن است؛ این بار ایران.»
به گزارش بی بی سی، تعدادی از سناتورهای دموکرات از کاخ سفید خواسته اند برای مقابله با روند صعودی بهای نفت خام، از ذخایر استراتژیک آمریکا بهره برداری شود. سال گذشته نیز در پی افزایش بهای نفت خام به خاطر درگیری های لیبی، آمریکا 60 میلیون بشکه نفت خام از ذخایر استراتژیک خود را مصرف کرد. در حالی که این کشور به ندرت از ذخایر استراتژیک خود برداشت می کند.»
بی بی سی فارسی در خاتمه یادآوری کرد: «بهای نفت خام در بازارهای جهانی به بالاترین میزان در 9 ماه گذشته رسیده و افزایش بهای بنزین در آمریکا را به همراه داشته است. قطع فروش نفت ایران به شرکت های فرانسوی و بریتانیایی از علت های اصلی افزایش بهای نفت خام عنوان شده است.»


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پیوندهای روزانه
پيوندها


ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 223
بازدید دیروز : 861
بازدید هفته : 2078
بازدید ماه : 2057
بازدید کل : 125643
تعداد مطالب : 429
تعداد نظرات : 44
تعداد آنلاین : 1


کسب درآمد پاپ آپ
کسب درآمد پاپ آپ